If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да вярно ще отида до стругаря.!!!
Но не се знае размерите дали са същите ако при бате Иво износването е със малко повече то лагера ще лопа смисъл аз размерите не е проблем ще отида да ги взема ама не се знае дали са същите!!!
Те втулките затва са бронзови за да се износват те а не лагера
Те втулките затва са бронзови за да се износват те а не лагера
Да бе верно абе глупости говоря и аз!!!!!!
Иначе днес си взех масло МОТУЛ 10/40 обаче се чудя първите 1000км. с какво масло да ги пусна или да налея Мотула и след 1000 км да сменя филтара и да долея масло????
така вчера до 12 часа оспяхме да качим двигателя във коша и да закопчеем сички тампоно по него остава да се навържат водната и ел инсталациите и да се наредят брони и фарове!!!!!
Имам един друг въпрос обаче. Смених синхронизаторите на 2-ра с този на 5-та обаче забелязах че е конусовиден и сега се чудя дали 5-та няма да ми изклучва даже имам големи притеснения относно това!!!!!
така вчера до 12 часа оспяхме да качим двигателя във коша и да закопчеем сички тампоно по него остава да се навържат водната и ел инсталациите и да се наредят брони и фарове!!!!!
Имам един друг въпрос обаче. Смених синхронизаторите на 2-ра с този на 5-та обаче забелязах че е конусовиден и сега се чудя дали 5-та няма да ми изклучва даже имам големи притеснения относно това!!!!!
И така след едно леко подпалване на двигателния отсек!!!! И малко смяна на маркучи и тва онва колата е вече в движение до тук 50км. довечера ще кача видео с първото запалване
Абе да ти кажа доста добре я поляхме с няколко туби вода и някои друг пожарогасител дано повече не я поливам по такива поводи добре че нямаше големи щети от оганя!!!!!
Comment